Vill din förening medverka på Malmöfestivalen 2017?

Intresseanmälan
Vill din förening medverka på Malmöfestivalen 2017? Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna?

Varmt välkomna att skicka in er intresseanmälan till Gatukontoret!

Vad är Malmöfestivalen?
Malmö är vårt hem. Malmöfestivalen är vår fest sedan 1985. I princip som vilken hemmafest som helst fast mycket, mycket större. Staden bjuder in men vi gör det tillsammans, som ett gigantiskt knytkalas där alla är välkomna!

Malmöfestivalen arbetar aktivt med ett jämställt program, tillgänglighet i fokus och ett välarbetat miljötänk. Vi – Gatukontoret – som arrangör ser gärna att ni som förening har dessa aspekter i åtanke vid utformande av programförslag.

Fokus på deltagande
Det är roligt med uppvisningar, men ännu bättre om fler får vara med! Har ni förslag på något som festivalbesökarna kan göra/uppleva/prova-på tillsammans med er; något som skapar delaktighet och engagemang? Fundera på vilken typ av aktiviteter ni brukar hålla i er förening; vad hade passat bra på festivalen?

Skicka in anmälan
Ni kan välja att antingen spara ner Word-dokumentet på er dator för att ändra i texten, och e-posta till fanny.bystedt@malmo.se eller skriv ut en PDF, fyll i för hand och posta till

Fanny Bystedt
Gatukontoret, Malmö Stad
Arrangemangsenheten / Malmöfestivalen
August Palms Plats 1
205 80 Malmö

MF17 – föreningar PDF
MF17 – föreningar word

OBS: Gällande Föreningarnas dag på Malmöfestivalen förhandlar MISO med Fritidsförvaltning och gatukontoret om att denna dag ska återkomma i festivalprogrammet. Vi ber att få återkomma i denna fråga.

 

Posted in Nyheter.