Inbjudan till medlemsträff och utbildning på temat ledarförsörjning!

Välkommen till medlemsträff och utbildning på temat ledarförsörjning!
MISO – Malmö Idrottsföreningars Samorganisation och Fotbollsklubbarnas Samorganisation Malmö bjuder gemensamt in våra medlemsföreningar till en inspirerande träff i form av en utbildning på temat ledarförsörjning.

Under några timmar kommer Raimo Dubbelman som är en erfaren idrottsledare och utbildare att lotsa oss igenom RF SISUs utbildning som heter ”Att arbeta med ledarförsörjning”.

Vi kommer att fördjupa oss i hur vi som förening kan rekrytera, introducera, utveckla och behålla våra ledare? En viktig faktor i sammanhanget är hur vi som förening skapar motivation och engagemang hos våra ledare.
Att arbeta fram en tydlig plan där föreningen svarar på ovanstående frågor, skapar hållbarhet och förutsättningar för en god ledarförsörjning.

Genom att samla föreningsrepresentanter från många olika idrotter och föreningar och tillsammans diskutera dessa viktiga frågor hoppas vi kunna bidra till erfarenhetsutbyte och inspiration som ni kan ta med er hem till era egna föreningar och ert arbete med ledarförsörjning.

För att så många föreningar som möjligt ska ges möjlighet att delta erbjuder vi 2 platser/förening. Skulle det finnas platser över kan vi eventuellt erbjuda ytterligare platser för de föreningar som så önskar.

Datum att välja mellan:

Tisdag 7 maj INSTÄLLT! På grund av få anmälningar har vi valt att ställa in detta tillfälle. Anmäl dig gärna till den 22 maj. Vi kommer att erbjuda en ny träff till hösten. Återkommer med mer information.

Onsdag 22 maj
Tid: 13.00 – 16.00, Plats: MISOs kontor på Södra Vallgatan 5
Övrigt: Vi bjuder på fika

Anmäl dig till den 22 maj här (anmälan stänger den 20 maj kl.12.00):
https://simplesignup.se/private_event/216052/e11bc3e052

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att höra av dig till någon av oss!

Med vänliga hälsningar,

Katarina Olsson, Verksamhetschef MISO
E-post: katarina.olsson@miso.se, telefon: 079-320 80 88

Bosse Cronqvist, Ordförande Fotbollsklubbarnas Samorganisation Malmö
E-post: bossec54@outlook.com, telefon: 072-318 00 99

Posted in MISO.