Välkomna att delta i Vårruset Team Spirit

Ett koncept som riktar sig till idrottsföreningar.

MAI och Vårruset Malmö bjuder in tjejerna i er förening till Vårruset Malmö och arrangemangets helt nya koncept Team Spirit!

Konceptet:
För att hylla den lokala idrotten och stärka vår koppling till idrottsrörelsen har vi till Vårruset 2019 tagit fram ett koncept riktat till idrottsföreningar som är kopplade till Riksidrottsförbundet. Utmana andra föreningar runt om i Skåne och ta hem titeln som den snabbaste föreningen. Under loppet kommer ni som är anmälda i Vårruset Team Spirit ha en speciell klass där vi kommer att
premiera det lag som är snabbast.

Loppet:
Den 2 maj kl. 18.30 går starten av det 31:a Vårruset i Malmö. Njut av fem lättsprungna kilometer i den grönskande Pildammsparken tillsammans med 4000 andra kvinnor. Passa på att besöka vår härliga sponsorby som är belägen i start- och målområdet på Tallriken i Pildammsparken. Där hittar du också scenen som intas av Vårrusets konferencier Marie Serneholt.

Laget:
Ett lag bildar du genom att anmäla sex personer. Minst fyra av dessa måste fullfölja loppet för att ni ska få en registrerad tid och delta i tävlingen.

Pris:
250 kr per person eller 1 500 kr per lag, fram till den 20 april. Samtliga personer anmäls till tidtagningsklassen.

Priser:
Förutom äran vinner det segrande laget två månaders abonnemang på Nextory till varje lagmedlem samt pokal.

Anmälan:
Mer info hittar ni via länken: varruset.se/teamspirit. Låter det spännande kontaktar ni
Emelie@mai.se för mer info och en eventuell anmälan*

*Konceptet och därmed priset gäller enbart för föreningar. För att kunna anmäla er måste ni ha haft personlig kontakt med MAI.

Posted in Nyheter.