Tubecon Malmö 22 april

Erbjudande till föreningar tillhörande Malmö stad

Den 22 april arrangeras det ett ungdomsevenemang på MALMÖMÄSSAN som heter Tubecon. Det är ett turnerande event där besökarna får uppleva några av landets största kändisar på sociala medier – i unika paneler, aktiviteter, uppträdanden, tävlingar och annat kul!

Mer information om evenemanget finns på www.tubecon.se. Här är en film från vårt senaste event i Halmstad https://www.youtube.com/watch?v=aNTM5t8IHUU.

Vi som arrangör har beslutat att alla förening tillhörande Malmö stad har möjlighet att medverka utan kostnad i syfte att rekrytera nya utövare genom att skapa någon form av prova-på-aktivitet. Eventuellt finns även utrymme för uppträdande på stora scenen.

Cirka 3 000 Malmöungdomar i åldern 10-15 år förväntas besöka Tubecon och i stort sett alla besökarna kommer vara där under hela tiden som det är öppet, dvs 12.00-18.00.

Etablering sker fredagen den 21 april 18.00-21.00. Avetablering sker 22 april 18.00-20.00

Intresseanmälan och ev frågor görs till gunnar@tubecon.se. Tilldelning av platser sker i turordning. Beskriv er aktivitet i anmälan och ange hur stor yta ni kommer behöva.

Posted in Nyheter.