Kringaktiviteter under SM-veckan

SM- veckan i Malmö är ett evenemang med något för alla. Förutom alla SM-tävlingar kommer det finnas möjlighet att ta del av Mötesplats SM-veckan på Malmö Live. Man kan också prova på de olika idrotterna och uppleva musikartister, tävlingar, talkshows, medaljceremonier och mycket mer på SM-veckans stora scen på Posthusplatsen. För den som själv vill aktivera sig ordentligt under veckan arrangeras 5 km-loppet Sunset Run på kvällen den 28 juni på Ribban.

Scenprogram på Posthusplatsen (26-29 juni)
De flesta kringaktiviteterna arrangeras på Posthusplatsen där vi mellan 26 och 29 juni har en stor scen med musikunderhållning, barnaktiviteter, medaljceremonier, tävlingar och talkshows. Alla scenaktiviteter är gratis.
Fullständigt scendagsprogram hittar du  här

Mötesplats SM-veckan (27-29 juni)
Mötesplats SM-veckan arrangeras på Clarion Hotel Malmö Live. Här speglas idrottsrörelsens samhällsnytta och föreningslivets betydelse och bredd genom tre teman: inkludering, tävlingsidrott och folkhälsa, genom intressanta seminarier, föreläsningar och paneldiskussioner. Mötesplatsprogrammet är gratis.
Ett preliminärt program hittar du här

Prova-på-aktiviteter (26 juni – 2 juli)
Alla idrotter som är en del av SM-veckan kommer att arrangera gratis prova-på-aktiviteter under veckan. Majoriteten av dessa hittar du på Ribersborg.
Läs mer om prova-på-aktiviteterna här

Sunset Run 
Heleneholms IF arrangerar Sunset Run på Ribban fredagen 28 juni kl 21:00. Det är ett lopp på 5 km som visar upp hela Malmö och blir likt en promenad genom staden. Loppet – eller promenaden, om man så önskar – sker på grus och asfalt längs Ribersborg med start vid T-bryggan.
Läs mer och anmäl dig här

Posted in Nyheter.