Hjälp oss att samla in 200 begagnade tennisracketar!

Vi behöver din hjälp med att samla ihop minst 200 tennisracketar, som skall skänkas till barn, ungdomar och vuxna i Malmö i samband med Fair Play Tennisklubbs projekt “Tennis skapar Fair Play i hela Malmö”.

Projektets målsättning är att aktivera så många som möjligt oavsett ålder, kön, religion och bakgrund på sex olika platser i fem olika stadsdelar i Malmö. Tanken med projektet är att sprida tennisen som idrott i hela Malmö, aktivera barn, ungdomar och vuxna samt nå nya målgrupper.

För att se till så att deltagarna kan spela tennis även efter projektets genomförande, så kommer vi att dela ut 250 tennisracketar samt fyra bollar till alla som deltar vid minst två tillfälle. Vi tar emot racketar löpande i receptionen på Fair Play Stadion. Vi behöver få in dessa racketar senast den 25 juni. Om ni hellre vill att vi kommer ut och hämtar i Malmö med omnejd så kontakta oss så hjälper vi till med det – se kontaktuppgifter nedan. Alla som skänker racketar kommer att bli omnämnda på vår Facebook-sida.

En av våra samarbetspartners, Wilson, bidrar bland annat med 50 tennisracketar som de tillhandahåller utan kostnad.
– Det var självklart för oss att bidra med racketar till den här typen av välgörenhetsprojekt eftersom detta går i linje med våra värderingar, säger Johan Andersson på Wilson i Sverige.

– Detta är ett konkret sätt att göra stor samhällsnytta och att hjälpa behövande barn, ungdomar och vuxna samt att ge dem möjlighet att spela tennis även framöver, säger Janne Immonen, Fair Play Tennisklubb.

Läs mer om vårt projekt här

Kontaktperson: Victoria Roos, projektledare, 0734-24 55 77 alt. victoria.roos@fairplaytk.se

Fair Play Stadion, Erikslustvägen 56, Malmö.

Posted in Nyheter.