Göran Darrell

Göran Darrell

Göran Darrell – kassör i MISOs styrelse

Mina idrotter:
Aktivt ishockey, fotboll, handboll och för nöjes skull badminton, tennis och squash. Även varit engagerad i parahockey på lokal nivå och riksplan.

Är engagerad i:
Styrelseledamot/Kassör i IF Malmö Redhawks. Styrelseledamot/Kassör i FIFH:s Framtids och Investeringsstiftelse.

Min bakgrund:
Arbetat 45 år i Swedbank. Sedan 2015 har jag haft olika styrelseuppdrag inom fastighetsbranschen. Är anställd till 35 % vardera som CFO på Solgårdens Driverier och Senior Konsult på Collector Bank. Arbetar för Show Security på arenor och konserter i Skåne samt även som publikvärd på Malmö Live Konserthus. Har varit i organisationen för Beijer Hockey Games i Malmö två år och för TV-pucken samt arbetat för UEFA under fotbolls EM i Köpenhamn 2021 såsom tranportkoordinater.  Arbetat med säkerhet under World Padel Tour i Malmö senaste 2 åren.

Varför är du engagerad i MISO och MISOs styrelse:
För att bättre förstå och kunna påverka idrottsverksamheten i Malmö och främst då det som ligger närmst hjärtat: barn/ungdom.

Viktiga frågor för Malmös idrottsföreningar på kort och lång sikt:
På kort och lång sikt, tillsammans med Malmö Stad, lösa det enorma lokalbehov som finns i Malmö för i stort sett alla typer av sport/idrott. Det skall lösas i samklang mellan idrotterna och Malmö Stad så man inte bygger fel från början och så att det finns ytor för olika typer av aktiviteter i arenorna.

På vilket sätt kan jag vara ett stöd för idrottsföreningar i Malmö?
Genom min långa erfarenhet inom affärsvärlden/arbetslivet samt med allt det jag är insatt inom olika områden.


Förtroendeuppdrag i MISOs styrelse
Ingår i MISOs grupp för anläggning & lokal frågor