Var med på Kul i Malmö under sommarlovet

Ansökan är nu öppen för er som är intresserade av att anordna lovaktiviteter under sommarlovet (v.25-32) . Sista dagen för ansökan till sommarlovet är 1 april!

Passa på att anordna prova-på-aktiviteter som en del av Kul i Malmö för att locka nya medlemmar till föreningen, eller bara ha kul med Malmös barn och unga. Ni kan vara ute i naturen, i era egna lokaler eller vara i fritidsförvaltningens olika anläggningar som vi bokar helt gratis åt er. Varför inte prova aktiviteter i en ny lokal eller en ny del av Malmö? Tänk på att ni kan söka bidrag för högst 5 timmar per dag i högst 5 dagar under högst 5 veckor.

Ni har även möjlighet att vara en del av olika aktivitetsområden (Bästa sommaren, Folkets Park & Urban Beach) med er aktivitet i sommar. I ansökan kryssar ni i vilket aktivitetsområde ni önskar vara en del av, samt att ni beskriver er aktivitet utifrån sammanhanget.

Ni söker bidraget här: www.aktivitetskort.se/malmo

Om ni har frågor kring vilka aktiviteter ni kan bedriva eller om ni har andra funderingar kan ni alltid höra av er till forening@malmo.se. Beskriv ert ärende, lämna namn och telefonnummer så hör vi av oss så fort vi kan.

Läs mer om Lovbidraget

Posted in Nyheter.