Välkommen att gå på invigningen av Special Olympics Games 16 juni

Special Olympics Games i Malmö invigs med en storslagen ceremoni. Det blir dans, musik och gemenskap när Special Olympics Games 2022 invigs i Malmö. På scenen står bland annat hyllade bandet Panetoz och en mycket välkänd mellovinnare. Konferencier är polisen, författaren och sommarprataren Nadim Ghazale. Därtill blir det deltagarparad, uppläsning av eden och tändning av facklan.

– Det kommer att bli en fantastisk invigning i sann Special Olympics-anda. Vi ser fram emot att välkomna alla deltagare, medverkande och publik till idrottsfesten. Det blir en upplevelse vi alla kommer att minnas länge, säger Linnéa Björndahl.

Invigningen hålls i Malmö isstadion och är gratis att gå på. För att se invigningen behöver du en biljett som du skaffar genom att fylla i formuläret på nedanstående länk.
Klicka här för att gå till biljettformuläret

Invigningen av Special Olympics Games
När: Torsdagen den 16 juni klockan 20.30. Insläpp från klockan 20.00.
Var: Malmö isstadion på stadionområdet i Malmö.
Adress: Eric Perssons väg 8b, 217 62 Malmö
Övrigt: Invigningen är gratis. Observera att invigningsbiljett krävs.

Invigningen är starten på Special Olympics Games i Malmö – Sveriges största idrottsevenemang för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Förutom invigningen blir det tävlingar i 13 idrotter, kostnadsfria och frivilliga hälsoundersökningar genom Healthy Athletes-programmet, aktiviteter för hela familjen och mycket mera.

Special Olympics Games arrangeras den 16-19 juni och är ett samarbete mellan Special Olympics Sverige, Malmö Stad, Event in Skåne, Sigma Group och FIFH Malmö.

Posted in Nyheter.