Special Olympics Day 26 april – inbjudan till föreningar

Inför Special Olympics Games i Malmö i juni vill skapa ”awareness” och ett stort engagemang bland de lokala och regionala särskolorna och LSS-boendena. För att öka engagemanget och sprida informationen om Special Olympics Games kommer vi därför bjuda in särskolor och LSS-boenden till en aktivitetsdag där besökarna får möjlighet att prova på olika idrotter och få kontakt med er idrottsföreningar, förbund och intresseorganisationer.

Den här inbjudan går ut till er föreningar som står som lokal arrangör för Special Olympics Games samt till er specialidrottsförbund som medverkar på tävlingsprogrammet. Här ger vi er chansen att exponera er verksamhet samt att synas tillsammans med målgruppen. Många söker en aktiv fritid, kanske att just er organisation kan hjälpa till att tillgodose behovet? Tillsammans förbereder vi oss på bästa sätt inför sommarens stora idrottsfest.

Var
Stadionområdet i Malmö. Vi kommer i huvudsak hålla till i Baltiska träningshallen samt intilliggande foajéer med fönster mot gatan (Eric Perssons väg).

Tidsprogram (tis 26/4)
08.00 Byggnation & iordningställande
09.30 Samling & Information för medverkande
10.00 Entrén öppnar för Särskolor
15.30 Entrén öppnar för LSS-boenden
18.00 Entrén stänger
18.30 Uppstart för föreningar + volontärer SO Games 2022

För anmälan & information….
David Fogelström • 076-320 71 47 • david.fogelstrom@fifh.com

Inbjudan till Special Olympic Day

Posted in Nyheter.