Sommarlov 2023 med Kul i Malmö

Under sommarlovet kan ni som förening erbjuda aktiviteter i era egna lokaler, eller i anläggningar som Malmö stad har. Utöver detta finns också möjlighet att vara med på våra specifika evenemang och sommarlovsområden – områden där vi samlar flera olika aktiviteter på ett och samma ställe. Läs mer här:
www.kulimalmo.se

RIBBAN
Mellan den 16 juni och 11 augusti kan er förening vara en del av Kul i Malmö Ribban. En mötesplats vid T-bryggan.

Här kommer Malmös barn och unga kunna testa aktiviteter helt gratis hela sommarlovet. Ett perfekt tillfälle att synliggöra er förening och låta unga Malmöbor prova på just era aktiviteter.

Området är bemannat och öppet mellan klockan 10:00 och 18:00 varje dag. Målgruppen är barn och unga 6-16 år.

KUL I MALMÖ POP-UP
Vi kommer också att genomföra pop-up-insatser på Lindängens IP och på gräsplanen vid Öresunds funkis – en annan del av Ribban.

Datum för dessa sommaraktiviteter är 3 – 9 juli på Lindängen samt 12 – 18 juli vid Öresunds Funkis, Ribban. Öppettider kommer vara kl. 11.00 – 18.00 under alla dagar.

Vi önskar aktiviteter där deltagande är i fokus och det är viktigt att ni planerar för aktiviteter som kan välkomna minst 200-500 besökare på en dag.

OLYMPIADAGARNA
Den 9-11 juni hålls Olympiadagarna i Malmö och er förening kan vara med och hålla i aktiviteter. Olympiadagarna är specifikt för föreningar som är anslutna till RF.

Vill ni vara med?
Bidragsansökan för att hålla gratisaktiviteter under sommarlovet öppnar den 1 mars och stänger 1 april. Det är enbart registrerade och bidragsberättigade föreningar som kan söka bidrag hos fritidsförvaltningen.
Ansök om bidrag här!

Vill ni vara med – men inte söka bidrag för att ha gratisaktiviteter? Maila oss då på: evenemangfritid@malmo.se

Posted in Nyheter.