Sända Radio På Malmökanalen 89,2

Vill din förening bli mer känd? Och få nya medlemmar?
I över 40 år har Malmös alla föreningar haft möjlighet att sända egna radioprogram hos oss på Malmökanalen för att presentera sin förening, sin verksamhet, sitt budskap och sina evenemang. Det ger Malmöborna en inblick i föreningens värld samtidigt som det är en billig och effektiv marknadsföring av föreningen. Det är bevisat att de föreningar som sänder får fler engagerade medlemmar.

8 av 10 Malmöbor lyssnar dagligen på radio och hos oss är innehållet väldigt blandat eftersom vi har en stor bredd av föreningar som gör program, vilket också gör att lyssnargruppen blir väldigt bred och i olika åldrar. Bredden gör dock att det är svårt att säga exakt hur många lyssnar vi har men då programmen hörs i stora delar av Skåne och streamas live på vår hemsida och app så vet vi att det finns väldigt många lyssnare som hör program varje dag hos oss.

Föreningen får sin egen sändningstid varje vecka och på så vis når man kontinuerligt ut med information på ett snabbt och billigt sätt jämfört med andra kampanjer. Vi gör också reklam för sändande föreningar under de tider då ingen förening sänder och dessutom länkas man till er förening via vår hemsida.

Det ska vara enkelt för er att göra program och därför erbjuder vi olika lösningar som passar er bäst. Man kan direktsända eller förinspela program, man kan få teknikhjälp eller utbildning i både teknik och produktion och vi kan även hjälpa till att sätta ihop program om ni så önskar. Det viktiga är ju att er förening får ut er information till alla våra lyssnare. Med andra ord är arbetsinsatsen för föreningen så stor ni själv önskar och resten fixar vi. Om er förening har olika arrangemang kan dessa också direktsändas hos oss om ni så önskar.

Kostnad
Under de första sex månaderna erbjuder vi ett rabatterat pris på 195 kronor per timme. Därefter tar vi ett samtal för att hitta en lösning som passar båda parter.

Blänkare
Om er förening inte vill sända egna radioprogram men ändå göra reklam för olika events så erbjuder vi en ”Blänkare”, som är en annons på max 200 tecken som du skriver själv och sedan läses den upp i sexton ”blänkarfönster” per vecka. Kontakta oss för kostnad om ni är intresserade av detta.

Kontakt
Vi är säkra på att er förening också vill nå ut till fler. Hör av er så berättar vi mer:
040-124433
info@malmokanalen.se

Mer information finns på www.malmokanalen.se

Posted in Nyheter.