Nu startar Föreningsakuten

Rådgivning, Nätverk, Kompetens, Information

Föreningsakuten Malmö – foreningsakuten.se är en insats från Malmö Ideella, MISO och MKB, för att se till att föreningar får det stöd de behöver i krisen. Vi kommer bland annat att erbjuda infomöten, workshops, kurser, rådgivning och föreningsutveckling. Håll utkik efter event och workshops.

Stödet vi ger är också anpassat efter varje förenings behov och särskilda situation. Vi föreslår därför att du kontaktar oss, och träffar oss, för att se vad ni och vi kan göra tillsammans.  Kontakta oss!

Vi är en extra insats, med stöd från MKB, för att försöka se till att er förening klarar sig genom de tuffa tiderna. Vi kommer att finnas fram till årsskiftet. Men även efteråt finns stöd och nätverk att tillgå. Både Malmö Ideella och MISO finns att bli medlemmar i.

Det finns många som ger stöd till föreningslivet, och många som är fantastiska resurser för oss alla. Vi kommer att tipsa och vägleda föreningar dit om det behövs.

Fakta Föreningsakuten:
Projektet som startade i juni 2020 är en samverkan mellan Malmö Ideella och MISO och får stöd från MKBfastighet – kommunala bostadsbolaget under hela 2020.

Projektet har sin bas på Nobelvägen 21 – föreningscenter. Vi erbjuder mötesplatser, stöd och rådgivning, kurser och kompetensutveckling, digitala resurser.

Alla föreningar i Malmö, är välkomna att kontakta Föreningsakuten,
https://www.foreningsakuten.se/kontakt

Posted in Nyheter.