Malbas söker ny klubbchef

Malbas söker dig som vill vara med och leda och utveckla verksamheten som tar oss ytterligare närmare vår vision om att bli en av Sveriges mest framgångsrika basketklubbar och ett föredöme för alla i vår syn på både människor och idrottsutövning.

Arbetsuppgifter

  • Du är verksamhetschef med ansvar för ekonomi, personal, måluppfyllelse, kvalitet och resultat.
  • Klubbchefen leder och samordnar klubbens samlade verksamhet. Det omfattar såväl anställd och avlönad personal som föreningsaktiva ledare och coacher. Att leda ideella krafter förutsätter båda lyhördhet, kreativitet och tydlighet.
  • Du arbetar nära styrelsen och verkställer styrelsens beslut och ansvarar för att organisera klubbens arbete för att nå de uppsatta målen.
  • All verksamhet i vardagen ska styras mot klubbens strategi 2025. Det förutsätter en förmåga att ha en strategisk riktning och handfast omsätta den i handling. Det förutsätter ett tydligt och tryggt ledarskap som ger klara och engagerande ramar för alla ideella aktiva i klubben.
  • Ett viktigt uppdrag för klubbchefen är att ta Malbas till nästa nivå inom ramen för en sund ekonomi med breddidrotten i centrum. Malbas ska spegla Malmös befolkning och präglas av jämställdhet och jämlikhet.
  • Du ansvarar för coach-, medlems-, och partnerskapsvård och vi ser att en god coach- och ledaromsorg är nyckeln till framgång.
  • Uppdraget är relativt hands-on och en stor del operativt arbete. I rollen som klubbchef har du stor frihet att planera din arbetstid. Dock förutsätts det en del arbete på kvällar och helger, då det oftast är den tiden som coacherna har möjlighet att ta en del möten samt att träning och tävling är förlagd då.

Vi erbjuder

Till sin hjälp har klubbchefen i nuläget en heltidsanställd samt två resurser på cirka 50% vardera. En fast anställd som ansvarar för tävlingsverksamheten, hallbokning och flera praktiska frågor kopplat till basketträning och tävling. En basketutvecklare anställd på 50% sedan hösten 2021 samt en Projektansvarig på 50% som primärt ansvarar för Malbas academy. Kansliet kan komma att utökas när de ekonomiska resurserna medger i takt med att klubben växer.

Specification

Tillträde: Snarast möjligt eller enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Mer information om tjänsten och kompetenskrav finns här:
https://www.malbas.com/Nyheter/visokernyklubbchef/

Frågor och ansökan: 
Har du frågor är du välkommen att kontakta Malbas styrelseordförande Marcus Horning på 0705-740527 eller via e-post. Du ansöker om tjänsten genom att skicka ditt CV och personligt brev till marcus.horning74@gmail.com senast den 31/12 2021. Vi hanterar endast skriftliga ansökningar som innehåller både CV och ett personligt brev.

Posted in Nyheter.