ISP och Malmö Redhawks söker ansvarig för #MerÄnHockey

Vill du bli en del av Malmö Redhawks? Just nu söker ISP i samarbete med Malmö Redhawks en ansvarig för Redhawks samhällsengagemang, kallat #MerÄnHockey.

Malmö Redhawks är en viktig del i regionens idrottsliv och har som starkt idrottsvarumärke unika möjligheter att tillsammans med engagerade företag bidra positivt även utanför idrottens arena. Vi vill dela med oss av idrotten och ishockeyns positiva kraft och när vi utvecklas så växer våra möjligheter att tillsammans med våra samarbetspartners skapa många positiva mervärden i regionen. #MerÄnHockey är samlingsnamnet för alla de aktiviteter som Malmö Redhawks tillsammans med partners driver för att skapa dessa positiva mervärden för regionen.

Denna typ av aktiviteter kan också kallas CSR eller samhällsengagemang och nu söker vi en ansvarig för dessa aktiviteter.

Rollen
ISP söker nu i samarbete med Malmö Redhawks dig som ska vara ansvarig för Malmö Redhawks verksamhet inom #MerÄnHockey och driva projekten operativt från start till mål med stöd av Malmö Redhawks marknadsavdelning. Dels kommer du att få befintliga projekt som ska drivas vidare och utvecklas men det finns även utrymmet för att starta nya.

I rollen ingår även presentation av projekten för partners och andra intressenter vilket innebär att du är fullt ansvarig från att en idé föds till att göra en plan, genomföra aktiviteten och marknadsföra den tillsammans med resten av verksamheten.

Du förväntas också föra dialog med kommun, fritidsförvaltning och andra institutioner i och runt om Malmö för att driva vissa projekt samt söka bidrag från fonder och stiftelser så att klubben kan utveckla projekten ytterligare. Grundbulten i ditt arbete ska vara Redhawks bidrag till ett bättre Malmö!

Vem är du?
Du är en hungrig person som vill ta mycket eget ansvar och inte är rädd för att göra grovjobbet i ett projekt. Du har en eftergymnasial utbildning där du skaffat dig kunskaper om hur man driver projekt inom CSR och samhällsengagemang där du även kan föra ett resonemang kring dessa aktiviteter inför partners, intressenter och så vidare.

Det är även fördelaktigt om du har kunskaper inom Adobe-paketet och att du har erfarenhet av arbete med kommun, förvaltning och stiftelser.

Ansökan
Dina ansökan inkluderat CV skickar du till marcus.larsson@malmoredhawks.com

Posted in Nyheter.