Info från Föreningspool Malmö oktober 2020

Vi erbjuder vårt vanliga stöd till föreningar, dess företrädare och personer som vill bilda förening, men på ett annorlunda sätt!

Besök
Vi tar inte emot besök på vårt kansli. Däremot kan vi träffas i er föreningslokal eller på KC Kompetenscenter – Nobelvägen 21. Vi kan även mötas digitalt.
Alla besök bokas via: info@foreningspoolmalmo.se

Utbildningar 
Vi har anpassat våra utbildningar efter de rekommendationer som finns i dagsläget bland annat med begränsat antal deltagare så att vi på ett säkert sätt kan hålla avstånd. Vi håller utbildningarna på Nobelvägen 21.

Behöver ni grundläggande kunskap i hur föreningens ekonomi hanteras eller uppdatera era kunskaper så rekommenderar vi att ni går Kassörskunskap grund och avancerad.
Anmälan här: https://foreningspoolmalmo.se/utbildning

Digital utbildning i Styrelsekunskap grund och Praktisk bokföring
För föreningar vars representanter inte kan gå utbildning fysiskt nu pga. coronasituationen, så erbjuder vi digital utbildning av Styrelsekunskap grund och Praktisk bokföring för en förening åt gången. Maila till info@foreningspoolmalmo.se så avtalar vi tid och form för mötet.

Dags för möte i er förening?
I en förening ordnas det många olika möten och då är det viktigt att ha koll på kallelse, dagordning och protokoll. Föreningspool Malmö har skapat ett nytt dokument, Dags för möte, som ger många bra tips. Dokumentet finns att ladda ner i vår dokumentbank.
https://foreningspoolmalmo.se/dokumentbank/

Helgstängning
Vi vill redan nu flagga för att vi kommer ha stängt från den 18 december kl. 15:00 och öppnar igen den 7 januari 2021 kl. 09:00.

Information från Föreningspool Malmö oktober 2020

Posted in Nyheter.