Inbjudan till Onlineevent: Parasport för anhöriga

Är du anhörig till någon med funktionsnedsättning och funderar på vad fysisk aktivitet och idrott ska vara bra för? Då är den här workshopen perfekt för dig! Vi lyfter och omprövar normer och föreställningar om funktionedsättning och hälsa. Syftet med workshopen är att ge anhöriga tillfälle att prata om det opratade och hur ni hittar till idrotten.

Vi varvar föreläsning med diskussionsgrupper samt informerar om precis allt som finns att göra för just din anhörige i Malmö- och Eskilstunaområdet.

Datum:
24 maj kl. 19.00-20.30 Malmö
25 maj kl. 19.00-20.30 Eskilstuna

Plats:
Digitalt via Zoom, länk skickas till anmälda deltagare innan start. För att kunna delta behöver du tillgång till en dator eller platta med kamera och mikrofon.

Arrangör:
Workshopen arrangeras av Parasport Sverige i samarbete med Malmö stad och Eskilstuna kommun.

Kostnad:
Workshopen är gratis.

Målgrupp:
Anhöriga till barn, ungdomar och vuxna med rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning i Malmö stad och Eskilstuna kommun.

Innehåll:
Hälsa för personer med funktionsnedsättning, hälsa för anhöriga, stress och coping, funktionalitet och normer samt information om parasport.

Anmälan:
anmäl dig via länken: https://response.questback.com/parasportforbundet/wkvjccixmd  eller skicka ett mejl till hanna.isaksson@parasport.se senast den 23 maj.

Välkommen!

Posted in Nyheter.