Föreningarnas dag den 9 augusti

på Gustav Adolfs torg under Malmöfestivalen är tyvärr inställd. Malmö stad har beslutat att ställa in Malmöfestivalen 2020. Beslutet kommer som en följd av den rådande coronapandemin och regeringsförordningen om förbud av sammankomster med fler än 50 personer. Vi tittar på att möjligheten med en digital lösning.

Malmö Ideella och MISO har även i år fått i uppdrag av fritidsförvaltningen att arrangera Föreningarnas dag under Malmöfestivalen. Det är en möjlighet för våra medlemsföreningar att visa upp sina verksamheter mellan kl. 11:30 och 15:00 på Gustav Adolfs Torg. Varje förening får ett bord och två stolar.

I år har vi återigen fått tillgång till en scen där man kan ha en kortare uppvisning. Vid anmälan uppger ni om ni önskar ha tid på scenen och vad ni planerar att visa upp under max 10 minuter. För er som inte vill stå på scen hoppas vi att ni kan visa upp er verksamhet vid bordet. Inga stora uppvisningar men gärna något litet att göra för besökare som passerar.

Vi har ett begränsat antal platser att tillgå och vi förbehåller oss rätten att fördela platserna mellan anmälda föreningar.

Frågor: kontakta Anchi Nyström, info@miso.se

VIKTIG INFORMATION FRÅN MALMÖ STAD
“Malmöfestivalen har sedan 2009 ett systematiskt miljöarbete som innebär att festivalen ska minimera miljöpåverkan. Ett led i detta är att all utdelning av flyers och pappers-information på Malmöfestivalen är förbjuden såvida ni inte har samtalat med personen vid ert bord. Vi ber därför medverkande föreningar att tänka på detta under Föreningarnas dag och se över alternativa möjligheter att dela med er av er information.”

Posted in MISO.