Föreningarnas dag den 14 augusti

på Gustav Adolfs torg under Malmöfestivalen

MISO har fått i uppdrag av fritidsförvaltningen att i samverkan med Malmö Ideella arrangera Föreningarnas dag under Malmöfestivalen. Det är en möjlighet för registrerade föreningar i Malmö stad att visa upp sina verksamheter mellan kl. 11:30 och 15:00 på Gustav Adolfs Torg. Varje förening får ett bord och en stol.

I år har vi fått tillgång till Gustavscenen där man kan ha en kortare uppvisning. Vid anmälan uppger ni om ni önskar ha tid på scenen och vad ni planerar att visa upp under max 10 minuter. För er som inte vill stå på scen hoppas vi att ni kan presentera er verksamhet vid bordet, gärna något litet att göra för besökare som passerar.

Vi har ett begränsat antal platser att tillgå och vi förbehåller oss rätten att fördela platserna mellan anmälda föreningar.

Anmälan
Ni anmäler ert intresse för deltagande senast den 3 juni på denna länk:
https://bit.ly/foreningarnasdag2022

Senast den 10 juni meddelar vi om din förening fått plats.

Frågor: kontakta Anchi Olsson (fd. Nyström), info@miso.se

VIKTIG INFORMATION FRÅN MALMÖ STAD.
“Malmöfestivalen har sedan 2009 ett systematiskt miljöarbete som innebär att festivalen ska minimera miljöpåverkan. Vi ber därför medverkande föreningar att tänka på detta under Föreningarnas dag och se över alternativa möjligheter att dela med er av er information.”

Posted in Nyheter.