Fotograf Andreas Paulsson

EuroGames 18-20 augusti 2021

Bild: Fotograf Andreas Paulsson

EuroGames äger rum i Malmö och Köpenhamn 18-20 augusti. Eurogames omfattar 29 idrotter varav fyra (ishockey, konståkning, basket och roller derby) i Malmö. Fritidsnämnden i Malmö stad ansvarar för att i nära samverkan med Happy Copenhagen genomföra EuroGames i Malmö. Samtliga fyra sporter äger rum på Stadionområdet.

I den händelse det inte är möjligt att genomföra planerade idrottsturneringar i EuroGames (om amatöridrottsturneringar inte är tillåtna) kommer Malmö stad fortfarande att erbjuda aktiviteter på stadionområdet.

– Programmet för EuroGames innehåller också föreläsningar, panelsamtal och andra kunskaps- och intresseevenemang som kommer att erbjudas digitalt. Dessa aktiviteter går under namnet “Inclusive Sports Forum”.

EuroGames är Europas största multisportevenemang för idrottsutövare oavsett könsidentitet eller sexuell läggning. Målet med EuroGames är bland annat att arbeta mot diskriminering inom sport, oavsett sexuell läggning eller identitet samt att stödja och stärka idrottare att vara öppna med sin sexuella läggning och identitet.

Mer information om EuroGames på copenhagen2021.com

Volontärer
Copenhagen 2021 är ett globalt hbtqi-evenemang och världens första kombinerade firande av WorldPride och EuroGames i Köpenhamn och Malmö, som arbetar för att belysa och hylla mångfalden av hbtqi-rörelserna över hela världen.

Includers är namnet på våra volontärer eftersom vi strävar efter att alla ska känna sig inkluderade #YouAreIncluded.

Som en Includer kan du välja om du vill vara engagerad under en kort eller lite längre tid. Tillsammans behöver vi 3000 Includers för att göra Copenhagen 2021 möjligt. Att bli en Includer, oavsett om det är under en kort eller längre tid, är det ett fantastiskt sätt att få vänner, lära sig nya saker, uppleva vad som händer bakom kulisserna och göra skillnad!

Frågor?
Kontakta volontärsamordnare Lila Johansson på Malmö Pride: lila@malmopride.com

Mer information om volontärer på copenhagen2021.com
Registrera dig som en Includer

Posted in Nyheter.