Utbildning i ledarskap för unga

Bild: malmo.se

Är du mellan 16–25 år? Är du med i en förening i Malmö och intresserad av ledarskap? Välkommen till Unga ledare som är en gratis ledarskapsutbildning.

Utbildningen är ett samarbete med Rädda Barnen och pågår under ett år. Utbildningstillfällena är främst förlagda på stadionområdet eller i Rädda barnens lokaler på Ledebursgatan 5. Dock kan även andra platser vara aktuella beroende på föreläsning.

Tillsammans går vi igenom teori och praktiska övningar där du får verktyg som du kan testa i din förening eller i din organisation.

Utbildningen förväntas starta i september 2023.

Info till föreningen
Varför ska era ungdomar gå utbildningen Unga ledare?

Genom utbildningen får ni en föreningsledare som kan vara med och påverka er verksamhet. Utbildningen kostar ingenting, förutom ert engagemang. Allt ni behöver göra är att följa och stötta era framtida ledare.

Under utbildningen kommer deltagaren att lära sig mer om att leda barn och ungdomar, hur föreningslivet fungerar och vad man ska göra för att vara inkluderande, jämlik och öppen för alla.

Mer information och länk till anmälan:
https://malmo.se/For-foreningar/Foreningsliv—Idrott-och-fritid/Foreningsutbildningar/Utbildning-i-ledarskap-for-unga.html

Posted in Nyheter.