Stort tack till Linda Attin!

Linda Attin går nu i pension och MISO vill framföra vårt stora tack för hennes stora insatser hos oss.

Linda har själv gett uttryck för – ”Att fått arbeta i föreningslivet – en miljö för lärande och personlig utveckling – har varit fantastiskt”.

I vår tur tycker vi att det har varit fantastiskt att vi har haft Linda Attin hos oss och att som kanslichef leda det dagliga arbetet i MISO med sitt stora kunnande. Vi har fått både se och uppleva hur Linda tagit sig an alla arbetsuppgifter med stor energi och drivkraft.

Minns personligen mitt första årsmöte när jag valdes till ordförande i MISO hur Linda från början med stor värme tog emot mig och det har fortsatt på den vägen. Jag har alltid känt en trygghet att kunna arbeta och ha Linda vid min sida. Och inte minst att tillägga att det har blivit en hel del skratt genom åren.

När Linda som man uttrycket det nu drar sig tillbaka och skall ta det lugnare när möjlighet ges till med fritid och att kunna njuta med familjelivet …
Nej inte Linda inte – utan vi är helt övertygade om att föreningslivet det kommer du inte att släppa utan här kommer med alla säkerhet nya utmaningar.

Ger mitt till tals för oss alla i MISO med att vi vill inte bara tacka för ett så mångårigt, stort och gediget arbete utan passar också på att önska lycka till med dina fortsatta uppdrag!

Tommy Theorin
Ordförande MISO

Lindas avtackning den 28 april 2022

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=CLrKTz2RI3s” title=”Avtackning för Linda Attin 28 april 2022″ maxwidth=”640″ /]

Posted in MISO.