Malmötimmen: Jämlik hälsa – Rörelse och kost 19 april

Jämlik hälsa – Rörelse och kost med utgångspunkt i utbredningen av Diabetes typ 2
Årets första Malmötimmen sker i samtalsform. Vi kommer att lyssna på Alexander Nazar från En Frisk Generation, Hoda Abbas från Jämlik Hälsa i Lindängen, Helene Henrikson och Mariette Derwig från Region Skåne som får möjlighet att berätta om utmaningar kring Diabetes typ 2, insatser, initiativ och förslag för att förebygga och hantera riskfaktorer. Den 19:e april ses vi på Södra Vallgatan 5. Vi börjar med registrering och frukost kl. 08.40 och sen en timmes panel kl. 9.00-10.00

Syfte
Syftet med Malmötimmen är att öka medvetenheten om problematiken samt sprida kunskap, förståelse och att hitta samarbeten som gör skillnad. Denna gången arrangerar vi Malmötimmen i samverkan med En Frisk Generation, Cities Changing Diabetes, Malmö stad och Sydvästra Skånes Diabetesförening.

ANMÄLAN
Vi bjuder på frukost. För att kunna genomföra detta samt för att minska matsvinnet tar vi ut en ”no show”-avgift på 150 kronor, vilket innebär att du får betala om du får förhinder men inte avbokar din plats. Malmötimmen kommer att spelas in.

Anmäl dig här

Malmötimmen
19:e april 2023
Södra Vallgatan 5, Malmö
kl. 8.40-10.00

Posted in Nyheter.