Info från Föreningspool Malmö november 2021

Vi i Föreningspoolen är så glada att vi äntligen kan ta emot besök på vårt kansli och att kunna träffa deltagarna på våra utbildningar. Härligt med återstart 😊 Tänk på att alla möten bokas via
info@foreningspoolmalmo.se

Föreningsutbildning hösten 2021
Höstens utbildningsprogram börjar gå mot sitt slut men det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till våra utbildningar i Styrelsekunskap och Praktisk bokföring. Läs mer på:
https://foreningspoolmalmo.se/utbildning/foreningsutbildning/

Möt Dariusz Sosinski


Dariusz har varit en del av föreningspoolens team sedan uppstarten. Du träffar Dariusz i frågor gällande ekonomi och personaladministration. Dariusz är vår mycket uppskattade kursledare i Praktisk bokföring och är en hejare på vad som gäller bokföring för föreningar.

Dags för stadgar
Föreningspool Malmö har omarbetat dokumentet Dags för stadgar som ger tips till både ny och gammal förening och innehåller tydliga rekommendationer och exempel för att skriva bra stadgar. Det finns även en stadgemall i Word för nedladdning. Ni lägger till och tar bort text så att det passar just er förening. Ni hittar det i vår dokumentbank:
https://foreningspoolmalmo.se/dokumentbank/

Helgstängning
Vi vill redan nu flagga för att vi kommer ha stängt från den 22 december kl. 15:00 och öppnar igen den 10 januari 2022 kl. 09:00.

Posted in Okategoriserade.