Inbjudan till medlemsträff på temat Trygg- & Inkluderande idrott 27/9 2022

Bild: RF-SISU Skåne

Den 27/9 2022 hälsar MISO (Malmö Idrottsföreningars Samorganisation) tillsammans med RF-SISU Skåne idrottsföreningar i Malmö välkomna till en intressant kväll på temat ”Trygg- & inkluderande idrott”. Missa inte chansen att träffa kollegor från andra föreningar och att få inspiration kring föreningsutveckling.

Arrangemanget är öppet för alla idrottsföreningar i Malmö, oavsett om man är medlem i MISO eller ej.

Kvällen inleds med mingel och MISO bjuder på något lätt att äta. Därefter kommer vi att ha förmånen att lyssna på Marina Karlsson från RF-SISU Skåne. Marina kommer att berätta om vilka verktyg och resurser RF-SISU Skåne erbjuder kopplat till föreningars arbete med ”Trygg och inkluderande idrott”. Vidare kommer vi att få ta del av goda exempel från Malmös föreningsliv och vi avslutar med en workshop med möjlighet för dialog och inspiration. På plats under kvällen finns personal och styrelsemedlemmar från MISO och Föreningspool Malmö.

Datum: 27 september 2022
Tid: 17.30-20.30
Plats: Adress: Södra Vallgatan 5, Malmö. Vi kommer att ha personal på plats vid entrén mellan 17.20-17.35. Kommer du därefter är entrén låst och vi ber dig att ringa oss på 079-320 80 88 så kommer vi och släpper in dig.

Anmälan
Vi har 55 platser och ni kan anmäla 2 personer/förening. Anmälan görs på länken nedan och deadline för anmälan är fredagen 23 september kl. 13:00. Det är gratis att delta men om du får förhinder ser vi gärna att du meddelar det så snart som möjligt så att vi inte beställer mer mat än nödvändigt!

Länk till anmälan: https://bit.ly/medlemstraff27sep2022

Övrigt
Har du frågor är du välkommen att kontakta MISOs verksamhetschef Katarina Olsson på katarina.olsson@miso.se eller telefon 079-320 80 88. Eventuell avanmälan görs till Katarina på e-posten ovan.

Posted in MISO.