Chefsbyte i Malmö Idrottsföreningars Samorganisation, MISO!

Med anledning av att vår verksamhetschef sedan 2001, Linda Attin, kommer att gå i pension i april kommande år, så har MISO en längre tid arbetat med att rekrytera en ersättare. Vi har nu gjort klart med vem som kommer att ersätta Linda.
MISOs nya verksamhetschef kommer att bli Katarina Olsson, som många känner som klubbchef i Malbas och vi är glada över att ha lyckats knyta en kraft som Katarina till oss. Viktigt i arbetet har varit att vara ute i god tid för att få till en smidig och bra övergång så Linda med sin stora kunskap och mångåriga erfarenhet kan lotsa Katarina in i tjänsten och då från början av april 2022.

Om Katarina Olsson


Katarina Olsson har arbetat inom offentlig förvaltning och med besöksnäringen i nästan 20 år i olika chefspositioner inom Malmö Stad.
De senast 4 åren har Katarina arbetat som klubbchef i Malbas. Under denna period har Malbas gått från att vara en förening i djup ekonomisk kris till en blomstrande förening med 3 dubblat medlemsantal och etablerat sig i idrottssvaga områden. Varit finalister i ATG Drömfond, fortsatt leverera talangfulla basketspelare och bedrivit en inkluderande och meningsfull fritid för barn och unga från hela Malmö 365 dagar om året. 2019 utsågs Malbas till Årets Idrottsförening av Malmö stad.

Frågor kring rekrytering besvaras av MISOs ordförande Tommy Theorin,
0705-83 18 31, tommy@ipraktiken.se

Posted in MISO.