MISOs medlemsföreningar

MISOs medlemsföreningar speglar bredden i Malmös fantastiska föreningsutbud och möjligheterna till idrott, rörelse och gemenskap. Våra medlemsföreningar representerar tillsammans ett otroligt brett utbud av olika idrotter och här hittar du allt ifrån barn-, ungdoms-, senior-, bredd- och elitidrott. Flera av våra föreningar erbjuder även idrott för 65+ samt grupper för personer med olika former av funktionsnedsättning. Om du inte hittar vad du söker är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på info@miso.se så ska vi försöka hjälpa dig att hitta rätt i Malmös idrottsutbud.

Hitta en idrottsförening

KFUM Malmö
Ungdomsorganisation med aktiviteter såsom idrott, scouting, lägergårdar mm.

Klagshamns ryttarförening
Ridning för både barn, vuxna och ungdomar.

Korpen Malmö Idrottsförening
Korpen Malmö står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna! Föreningen erbjuder 12 olika idrotter i ett medlemskap.

Kronprinsens Tennisklubb
Tennis för såväl motionärer som tävlingsspelare.

KSF Makedonija Malmö
Förening för makedonier med bl a fotboll som aktivitet.

KSF Prespa Birlik
Fotboll för herrar och ungdomar på Heleneholms IP.

KSF Srbija Malmö
Förening som utövar fotboll, basket och folkdans.

Kulladals Bangolfklubb
En minigolfklubb som även har företagsevent, barnkalas mm.

Kulladals Bowlingsällskap Malmö
En klubb för alla som är intresserade av bowling.

Kulladals FF
Fotbollsklubb med tradition, kamratskap, glädje, respekt och ansvar som ledord.

Kungliga Automobil Klubben Södra avdelningen
Bli medlem i vår klubb och värna om villkoren för bilen in hela samhället. Tillsammans hittar vi nya vägar.

Kvarnby AK
Bordtennis för herrar i Husiegård.

Kvarnby Idrottsklubb
Vi är en välmående och välskött fotbollsförening i östra Malmö som förenar bredd och elittänk med ett varumärke som förknippas med fotbollens glädje och kamratskap byggd på engagerade spelare, ledare och övriga medlemmar.

LB07 - IF Limhamn Bunkeflo
Södra Sveriges största fotbollsförening för barn och ungdomar. Tillsammans med stadsdelen Limhamn-Bunkeflo vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling och människors välbefinnande.

Lilla Torg FF
Fotbollsklubb för tjejer och killar på Mariedals IP.

Malmö stad arbetar aktivt för att alla Malmöbor ska ha tillgång till en meningsfull fritid och att Malmö ska vara en attraktiv fritidsstad med ett rikt föreningsliv och ett varierat utbud av fritidsaktiviteter. Genom att idrotten valt att gemensamt organisera sig via MISO som är en paraplyorganisation för idrottsföreningar i Malmö med mål att skapa bästa förutsättningar för idrotten i Malmö arbetar vi tillsammans med Malmö stad för att målen om en meningsfull fritid för alla Malmöbor ska uppnås.

Om din förening inte redan är medlem i MISO och vill vara med och skapa bästa förutsättningar för idrotten i Malmö så hittar du mer information om ett medlemskap i MISO här